maanantai 15. marraskuuta 2010

Kosteutusta!

Näin talven kynnyksellä ajattelin listata kasvojani parhaiten hellineet kosteuttajat.

1. Nude: Replenishing Night Oil
Rutikuiva iho kaipaa öljyä. Jos olet tuhlalevalla tuulella, tämä yöksi kasvoille levitettävä öljy on ostamisen väärti. Kuin ohuen ohutta samettia sivelisi!

Briteistä lähtöisin oleva Nude ei ole luomua (ei ole koskaan aikonutkaan olla), mutta kertoo haluavansa tehdä korkealuokkaisimpia mahdollisia ihonhoitotuotteita. 99% tuotteesta on luonnosta peräisin. Se jäljelle jäävä 1% on valitettavasti säilöntäainetta.

Ympäristönäkökulmasta Nude on silti mielenkiintoinen: purkit ovat kierrätysmuovia, eikä käyttöpurkin päällä ole ylimääräisiä pahvipakkauksia. 

2. REN: Rose Synergy of Restoring Facial Serum
Olen pumpannut pienestä pullosta ruusuntuoksuista öljyä jo kuukausia joka päivä, eikä se ole vasta kuin puolillaan. Saa ihon näyttämään terveeltä ja toimii meikkivoiteenkin alla.

Ruusun terälehtien lisäksi öljyä on soijasta, jojobasta, riisin ytimestä, kameliasta ja karpalosta. Tuote sisältää myös omega 6 ja 7:ää. Sen luvataan rentouttavan ja raikastavan. 

Ei sisällä: - Parabens
- Sulfates
- Synthetic Fragrances
- Synthetic Dyes
- Petrochemicals



3. Ole Henriksen: Truth Serum & Invigorating night gel
Invigorating night gel on mahtava talvella paksun rasvan alla! Se uudistaa ihoa (pistelee hieman iholla, jos se on todella kuiva) ja kirkastaa poistaen kuollutta ihosolua. Tuntuu miedolta hapolta. Akneihoiselle myös mahtava ensiapu: paksu kerros finnin päälle ja aamulla se on ainakin puolet pienempi!

C-vitamiinilla kyllästetty Truth Serum on kuin mettä. Ohut kosteuttaja sopii erityisesti kesäkosteuttajaksi - en tarvinnut sen lisäksi päivisin muuta kosteuttajaa. Talvella käytän totuuden seerumia hellimishoitona kun kaipaan kosteusvoiteen alle extraa. Koostumus on niin mahtava, että voi kun tässä voisi ottaa kokovartalokylvyn!

Ole Henriksen ei ole 100% luomu, mutta tärkeimmissä asioissa minulle tarpeeksi:
NO Parabens
- Sulfates
- Synthetic Fragrances
- Synthetic Dyes
- Petrochemicals
- Phthalates
- GMOs
- Triclosan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti